13 από τα καλύτερα ανδρικά αρώματα

ανδρικά αρώματα

TA KAΛΥΤΕΡΑ ΑΝΔΡΙΚΑ ΑΡΩΜΑΤΑ

 

Η αναζήτηση για τα καλύτερα ανδρικά αρώματα είναι ένα αρκετά δύσκολο έργο.

 

Ανεξάρτητα όμως από τις προτιμήσεις, απλά να θυμάστε ότι το τέλειο άρωμα απλά δεν υπάρχει-κάποια απλά δεν θα ταιριάζουν με την προσωπικότητά σας, και αυτό που θα σας αρέσει μπορεί επίσης να εξαρτάται από την εποχή, την ατμόσφαιρα και τη διάθεση που νιώθετε εκείνη την ημέρα. Αυτό είναι μέρος της διασκέδασης του πειραματισμού με διαφορετικά αρώματα – μη φοβάστε να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο.

Παρακάτω ακολουθούν οι προτάσεις μας για τις καλύτερες κολόνιες για άνδρες…

1.  ΑΝΤΡΙΚΟ ΑΡΩΜΑ Tom Ford, Oud Wood

 

13 ΑΠΟ ΤΑ KAΛΥΤΕΡΑ ΑΝΔΡΙΚΑ ΑΡΩΜΑΤΑ

 

Το ξύλο Oud είναι ένα από τα πιο πολύτιμα και ακριβά συστατικά για κάθε αρωματοποιό, και αυτή η κολόνια του Tom Ford απογειώνει το ξυλώδες άρωμα. Σε συνδυασμό με το κάρδαμο, το σανταλόξυλο και το vetiver -με πινελιές από φασόλι tonka και κεχριμπάρι- μερικά ψεκασμοί από αυτό το χαρακτηριστικό άρωμα είναι σαν να ζεσταίνεσαι σε μια ωραία, ζεστή φωτιά.

2. ΑΝΤΡΙΚΟ ΑΡΩΜΑ Frédéric Malle, Geranium Pour Monsieur

 

13 ΑΠΟ ΤΑ KAΛΥΤΕΡΑ ΑΝΔΡΙΚΑ ΑΡΩΜΑΤΑ

 

Δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον κύριο Γάλλο αρωματοποιό Dominique Ropion, και περιγράφεται ως “σαν ένας εκκεντρικός Άγγλος με μπλε βελούδινο σακάκι”, μια εύστοχη προσέγγιση. Ένα φωτεινό άρωμα, οι νότες κορυφής του είναι μέντα, γλυκάνισος και γεράνι, ενώ οι νότες βάσης περιλαμβάνουν σανταλόξυλο και λιβάνι.

 

3. ΑΝΤΡΙΚΟ ΑΡΩΜΑ Jo Malone Myrrh & Tonka Cologne Intense 50ml

 

13 ΑΠΟ ΤΑ KAΛΥΤΕΡΑ ΑΝΔΡΙΚΑ ΑΡΩΜΑΤΑ

 

Αυτό το άρωμα, που προέρχεται από τον χυμό του δέντρου μύρο της Ναμίμπια, συνδυάζεται με τις ζεστές νότες αμυγδάλου και βανίλιας του φασολιού τόνκα για ένα πλούσιο, γεμάτο τελείωμα. Ένας υπαινιγμός λεβάντας και μελιού το ελαφρύνει και το καθιστά ένα άρωμα για όλο το χρόνο και για κάθε περίσταση.

4. ΑΝΤΡΙΚΟ ΑΡΩΜΑ Byredo Bibliotheque Eau de Parfum 100ml

 

10 11fee74cb90cbde43ed12dbddb6dd206

Για τους πολυδιαβασμένους, αυτό το άρωμα παραπέμπει στα παλιά βιβλία και τις δερματόδετες σελίδες τους. Είναι επίσης εμπνευσμένο από ένα από τα πιο επιτυχημένα κεριά της Byredo – οπότε ξέρετε ότι είναι καλό. Οι νότες κορυφής από ροδάκινο, δαμάσκηνο, παιώνια και βιολέτα προσθέτουν μια γλυκιά πινελιά σε μια κατά τα άλλα ξυλώδη βάση από δέρμα, πατσουλί και βανίλια.

5. ΑΝΤΡΙΚΟ ΑΡΩΜΑ DIOR SAUVAGE PARFUM

 

ανδρικά αρώματα
@topreviews.gr

Εμπνευσμένο από τη φύση και τις πρώτες ύλες της, αυτό το άρωμα από τον αρωματοποιό του Dior François Demachy είναι γήινο και ξυλώδες. Οι ζεστές νότες περγαμόντου, πιπεριού και κεχριμπαριού παραπέμπουν σε ένα τοπίο της ερήμου – αλλά μπορούν να φορεθούν και μέσα στο χειμώνα, χάρη στο εκλεπτυσμένο, μη υπερβολικό τελείωμά του.

6. ΑΝΤΡΙΚΟ ΑΡΩΜΑ Chanel, Bleu de Chanel

 

ανδρικά αρώματα
@topreviews.gr

Φρέσκο, καθαρό και αισθησιακό, αυτό το ανδρικό άρωμα της Chanel περιλαμβάνει νότες εσπεριδοειδών, λαβδάνου, σανταλόξυλου και κέδρου.

7. ΑΝΤΡΙΚΟ ΑΡΩΜΑ ACQUA DI GIÒ PROFONDO EAU DE PARFUM

 

10 e7ae4e7e84d26e430d0f483bccd87e56

 

Κυκλοφόρησε το 1996, αυτό το κλασικό άρωμα, εμπνευσμένο από τον ωκεανό, έχει αντέξει στο χρόνο για κάποιο λόγο. Το γήινο άρωμα είναι το ιδανικό καθημερινό άρωμα, συνδυάζοντας κυπαρίσσι, μόσχο, περγαμόντο, νερολί, δεντρολίβανο και πατσουλί.το εκλεπτυσμένο μπλε χρώμα του μπουκαλιού αποτίνει φόρο τιμής στο πιο έντονο και εμβληματικό χρώμα του Giorgio Armani.

8. ΑΝΤΡΙΚΟ ΑΡΩΜΑ Paco Rabanne, 1 Million Lucky

 

THE BEST MEN'S PERFUMES

Το γήινο, ξυλώδες άρωμα 1 Million Lucky του Paco Rabanne διαθέτει έναν μοναδικό συνδυασμό φουντουκιού, πράσινου δαμάσκηνου, γκρέιπφρουτ και κέδρου – ένα ξυλώδες, αισθησιακό άρωμα με μια πινελιά εσπεριδοειδών. Το φουτουριστικής εμφάνισης μπουκάλι επίσης κερδίζει  τις εντυπώσεις

9. ΑΝΤΡΙΚΟ ΑΡΩΜΑ H24 EAU DE TOILETTE

 

THE BEST MEN'S PERFUMES

H24 της Hermès – το πρώτο άρωμα του οίκου για τον “σύγχρονο άνδρα” – διαθέτει νότες από φασκόμηλο, νάρκισσο και τριανταφυλλιά. Ένα υπέροχο μπουκάλι με δυνατότητα επαναπλήρωσης. Η συσκευασία είναι φτιαγμένη από 100% ανακυκλωμένο και ανακυκλώσιμο χαρτί και διακοσμημένη με μια γραμμή σε πράσινη απόχρωση, η οποία τη χαρακτηρίζει και ταυτόχρονα δίνει μια διευρυμένη οπτική.

10. ΑΝΤΡΙΚΟ ΑΡΩΜΑ LUNA ROSSA SPORT EAU DE TOILETTE

 

ανδρικά αρώματα

Μία νέα εμβληματική δημιουργία για την ενέργεια και το πνεύμα του Prada Luna Rossa.
Εμπνευσμένο από την πρόκληση της extreme ιστιοπλοΐας το Prada Luna Rossa Sport αποκαλύπτει ένα δυναμικό χαρακτήρα και επαναπροσδιορίζει την κατηγορία των Eau de Toilettes χρησιμοποιώντας θερμότερες νότες, όπως λεβάντα, τζίντζερ, βανίλια και φασόλι τόνκα.

11. ΑΝΤΡΙΚΟ ΑΡΩΜΑ Versace Eros Eau de Toilette

 

Σε ένα κομψό μπουκάλι σε στυλ Art Deco, το άρωμα Eros του Versace είναι φρέσκο και τροπικό. Οι νότες μέντας, πορτοκαλιού και ξυλώδους βανίλιας δροσίζουν, σαν να κάνετε μια βουτιά στην πισίνα μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα. Είναι προφανές ότι ταιριάζει καλά το καλοκαίρι, αλλά είναι μια αρκετά καλή κολόνια συνολικά. Φτιάξτε τους δικούς σας κανόνες για το πότε και πότε τη φοράτε.

12. ΑΝΤΡΙΚΟ ΑΡΩΜΑ CALVIN KLEIN ETERNITY

 

ανδρικά αρώματα

Άλλο ένα διαχρονικό κλασικό άρωμα από το 1988, το Eternity είναι ένα άρωμα που εμπνεύστηκε από τη διαρκή αγάπη. Είναι unisex, και λειτουργεί τόσο για εκείνον όσο και για εκείνη. Νότες από φρέζια, μανταρίνι, φασκόμηλο, λευκό κρίνο, πατσουλί και σανταλόξυλο συνθέτουν ένα διαχρονικό μείγμα.

13. ΑΝΤΡΙΚΟ ΑΡΩΜΑ BAD BOY EAU DE TOILETTE

 

ανδρικά αρώματα

 

Το Carolina Herrera Bad Boy Eau de Toilette 50ml αποτελεί τo νέο σύμβολο της σύγχρονης αρρενωπότητας. Aντικατοπτρίζει τη μοναδική και περίπλοκη προσωπικότητα ενός πραγματικού Bad Boy. Δυναμικός αλλά και συναισθηματικός, απρόβλεπτος και γοητευτικός, το Bad Boy έχει αυτοπεποίθηση και αναδεικνύει την πολύπλευρη προσωπικότητά του.
Ένα εκρηκτικό και εκλεπτυσμένο σύγχρονο άρωμα.

Οι πικάντικες νότες από λευκό και μαύρο πιπέρι στην κορυφή, έρχονται σε αντίθεση με το Ιταλικό πράσινο περγαμόντο. Οι εντυπωσιακές αντιθέσεις συνεχίζονται και στην καρδιά του αρώματος, όπου το ξύλο κέδρου και το φασκόμηλο μαγνητίζουν τις αισθήσεις. Το μυστικό βρίσκεται στη βάση του αρώματος. Εκεί αποκαλύπτεται ένα αισθησιακό μείγμα από tonka beans και κακάο και το αποτέλεσμα του αυθεντικού αρώματος είναι καθηλωτικό.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝΔΡΙΚΑ AFTER SHAVE

mm

Written by 

Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και εχω γράψει άρθρα σχετικά με την τεχνολογία των υπολογιστών για μεγάλο χρονικό διάστημα .Ο επαγγελματισμός, η αποτελεσματικότητα και η καινοτομία στον τρόπο σκέψης με χαρακτηρίζουν.

Related posts

error: Content is protected !!